Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4000g962kcal72.4g88g12g92g
Purjosipuli 520g119kcal9.4g12.5g1g10.9g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1000g2800kcal190g0g220g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)90g90kcal6.7g15.3g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19220g7943kcal557g231.6g466.8g209.6g
Valittu annoskoko9610g3971kcal278.5g115.8g233.4g104.8g
Annoskoko puolitettuna4805g1986kcal139.3g57.9g116.7g52.4g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901