Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4689g1313kcal28.1g279g9.4g117.2g
Purjosipuli 1082g248kcal19.6g26g2.2g22.7g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl234g2063kcal0g0g234.4g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g3607g4472kcal115.4g147.9g378.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19224g16192kcal326.2g905.8g1249.4g279.8g
Valittu annoskoko9612g8096kcal163.1g452.9g624.7g139.9g
Annoskoko puolitettuna4806g4048kcal81.6g226.5g312.4g70g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186015