Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g63g19kcal0.6g2.5g0.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g208g73kcal3.3g14.4g0.2g2.9g
Kesäkurpitsa zucchini 208g38kcal1.2g5.2g0.8g1.5g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1925g366kcal11.8g50.2g11g11g
Valittu annoskoko963g183kcal5.9g25.1g5.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna481g92kcal3g12.6g2.8g2.8g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134671