Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g219g127kcal19.7g10.9g0.4g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)131g354kcal39.4g0g22.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)88g110kcal9.6g0.3g7.9g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g53g168kcal9.5g23.8g4g8.7g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 39g124kcal4.2g23.4g0.9g2.2g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]66g79kcal7.9g1.3g4.6g0g
Katkarapu pienet (pirkka)109g72kcal16.4g0g0.8g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g101g131kcal12.1g5g7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g153g54kcal2.4g10.6g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1925g2453kcal242.8g154g96.2g26g
Valittu annoskoko962g1226kcal121.4g77g48.1g13g
Annoskoko puolitettuna481g613kcal60.7g38.5g24.1g6.5g
Arvot/100g100g127kcal12.6g8g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343020