Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g100g22kcal2.4g2.6g0.2g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)150g270kcal28.5g0.1g16.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g125g14kcal1.4g1.2g0.2g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Kurkku 50g5.5kcal0.3g0.7g0g0.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 20g40kcal0.3g0.4g4g0.9g
Kananmuna, keitetty 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)7.5g1.5kcal0g0.5g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original5g3.5kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1927g1668kcal100.8g68.4g108.2g14.4g
Valittu annoskoko964g834kcal50.4g34.2g54.1g7.2g
Annoskoko puolitettuna482g417kcal25.2g17.1g27.1g3.6g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.5g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242308