KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2959g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g2219g8722kcal1797.7g155.4g88.8g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 814g2557kcal85.9g483.4g17.9g44.8g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g740g4217kcal168.7g144.3g366.9g44.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 481g1554kcal139.4g33.7g96.2g147.1g
Kananmuna kuoreton 1628g2322kcal203.4g4.9g166.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 400g3529kcal0g0g399.1g0g
Hiiva, 50g296g181kcal38.8g3.3g1.2g0g
Ruokasuola jodioitu 96g2.5kcal0.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g46168kcal4869g1650g2273.8g472.6g
Valittu annoskoko9632g23084kcal2434.5g825g1136.9g236.3g
Annoskoko puolitettuna4816g11542kcal1217.3g412.5g568.5g118.2g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533