Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5335g1126kcal64g181.4g10.7g112g
Jauheliha, sika-nauta 2134g4726kcal373.5g0g362.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g667g273kcal9.3g54g2g0g
Aurajuusto427g1451kcal85.4g0g123.8g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g1067g3628kcal21.3g32g373.5g0g
Aromisuola (5g)2.1g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g22410kcal1107g535.2g1745.6g224g
Valittu annoskoko9632g11205kcal553.5g267.6g872.8g112g
Annoskoko puolitettuna4816g5603kcal276.8g133.8g436.4g56g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072