Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 5613g8067kcal898.1g0g499.6g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2807g3368kcal95.4g101g280.7g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)90g476kcal0g0g53.9g0g
Tilli, tuore 1123g336kcal41.4g10.1g9g23.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g24493kcal2069.8g222.2g1686.4g47.2g
Valittu annoskoko9632g12246kcal1034.9g111.1g843.2g23.6g
Annoskoko puolitettuna4816g6123kcal517.5g55.6g421.6g11.8g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203