Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)1871g13471kcal15g15g1496.8g0g
Sokeri 2619g10632kcal0g2616.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2994g10272kcal305.1g2095.5g35.9g104.8g
Kananmuna kuoreton 1647g2349kcal205.8g4.9g168.8g0g
Leivinjauhe 37g66kcal1.9g14.1g0g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 374g171kcal11.2g18g5.6g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 90g332kcal16.6g9.9g19.5g27.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g74585kcal1111.2g9548.4g3453.2g264.6g
Valittu annoskoko9632g37292kcal555.6g4774.2g1726.6g132.3g
Annoskoko puolitettuna4816g18646kcal277.8g2387.1g863.3g66.2g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925