Syyspata

LAITA LIHAPALAT KANNELLISEEN VUOKAAN TAI PATAAN.

RIPOTTELE SUOLA PÄÄLLE.

KUORI SIPULIT JA PALOITTELE NELJÄÄN OSAAN.

KUUTIOI PORKKANAT JA LANTTU.

KUUTIOI PERUNAT.

LAITA PATAAN.

LISÄÄ LAAKERINLEHTI JA PIPPURIT.

LISÄÄ VETTÄ N. 4DL. JA LIHALIEMIKUUTIO.

LAITA KANSI PÄÄLLE JA KYPSENNÄ 150 ASTETTA UUNIN ALAOSASSA NOIN 2 1/2 TUNTIA.

TARKISTA MAKU JA LISÄÄ LOPUKSI PÄÄLLE RUNSAASTI PERSILJAA.

muut mausteet:

3 laakerinlehteä

suolaa

10 maustepippuria

1 lihaliemikuutio + vettä 4-5 dl

persiljaa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Katjuska1976

Katjuska1976 sanoi...

Muut mausteet : \r\n\r\n3 laakerinlehteä\r\n\r\nsuolaa\r\n\r\
n10 maustepippuria\r\n\r\n1 lihaliemikuutio + vettä 4-5 dl\r\n\r\npersiljaa


sunnuntai 01.09.2013 klo 09:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistilihat perinteinen 700 g (Atria), annos 700g3265g5877kcal620.4g0g359.2g0g
Sipuli (kuorittu)466g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g1516g425kcal9.1g90.2g3g37.9g
Lanttu 373g108kcal3.7g17.2g1.1g6.7g
Peruna, keskikokoinen 60g1679g1008kcal25.2g218.3g1.7g15.1g
Vesi2332g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g15086kcal1329g696.2g731.8g135.2g
Valittu annoskoko9632g7543kcal664.5g348.1g365.9g67.6g
Annoskoko puolitettuna4816g3771kcal332.3g174.1g183g33.8g
Arvot/100g100g78kcal6.9g3.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377085