Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2615g8972kcal266.4g1830.3g31.4g91.5g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1117g7937kcal8.4g4.5g893.9g0g
Leivinjauhe 89g157kcal4.6g33.8g0g0.4g
Sokeri670g2722kcal0g669.8g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 2682g805kcal77.2g96.5g2.7g0g
Puolukka 1117g434kcal4.9g76g5.6g29.1g
Raparperi 894g301kcal6.2g49.2g0.9g12.5g
Vesi447g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g42654kcal735.4g5520.2g1869g267g
Valittu annoskoko9632g21327kcal367.7g2760.1g934.5g133.5g
Annoskoko puolitettuna4816g10664kcal183.9g1380.1g467.3g66.8g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068