Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g4000g13960kcal468g2900g56g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g2000g2900kcal440g84g60g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g1000g2450kcal180g6g190g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2400g487kcal14.4g91.2g7.2g33.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Oliiviöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Basilika, tuore 80g22kcal2.5g0.8g0.6g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19272g41766kcal2217.6g6185.4g853g79.4g
Valittu annoskoko9636g20883kcal1108.8g3092.7g426.5g39.7g
Annoskoko puolitettuna4818g10442kcal554.4g1546.4g213.3g19.9g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733