Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3520g5021kcal440g10.6g360.8g0g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1560g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g3200g8000kcal0g1984g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19280g47788kcal1198g8890.4g759g109.2g
Valittu annoskoko9640g23894kcal599g4445.2g379.5g54.6g
Annoskoko puolitettuna4820g11947kcal299.5g2222.6g189.8g27.3g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513