Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g2397g1414kcal143.8g100.7g47.9g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras399g1067kcal34g204.5g4g53.5g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g5326g7403kcal1011.9g0g372.8g0g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 200g216kcal15.8g32.6g1.2g4.2g
Kananmuna kuoreton 586g836kcal73.2g1.8g60.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl133g1198kcal0g0g133.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19280g24591kcal2573g736.8g1240.6g135.8g
Valittu annoskoko9640g12296kcal1286.5g368.4g620.3g67.9g
Annoskoko puolitettuna4820g6148kcal643.3g184.2g310.2g34g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366111