Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 100g101kcal1.3g4.9g8.2g1.7g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl52g468kcal0g0g52g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto500g1400kcal95g0.2g110g0g
Purjosipuli 1160g266kcal21g27.8g2.3g24.4g
Vesi, vesijohtovesi 5200g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)1500g2070kcal315g0g90g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto300g840kcal57g0g66g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.5g6.6g0g
Keittojuurekset, Rainbow800g200kcal7.2g38.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19284g10839kcal1000.2g143.6g675g52.2g
Valittu annoskoko9642g5420kcal500.1g71.8g337.5g26.1g
Annoskoko puolitettuna4821g2710kcal250.1g35.9g168.8g13.1g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836