Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2000g1200kcal30g260g2g18g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.8g12kcal0.6g0.1g1.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Hirvikäristys2000g3000kcal400g0g120g0g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 800g825kcal27.6g144g8.5g23.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19290g10556kcal929.6g902.6g266.6g120.6g
Valittu annoskoko9645g5278kcal464.8g451.3g133.3g60.3g
Annoskoko puolitettuna4822g2639kcal232.4g225.7g66.7g30.2g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799