Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Oliiviöljy 60g530kcal0g0g59.9g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2996g4165kcal569.3g0g209.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g5993g2097kcal59.9g389.5g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g13908kcal1274g836.6g601.6g20.4g
Valittu annoskoko9648g6954kcal637g418.3g300.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna4824g3477kcal318.5g209.2g150.4g5.1g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413