Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g1543g5091kcal246.9g956.6g30.9g92.6g
Atria kevyt jauheliha3600g6120kcal684g0g360g0g
Sipuli (kuorittu)283g76kcal3.7g13.6g0.6g4.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)57g158kcal5.3g10.2g10.7g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3600g1188kcal118.8g176.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 566g807kcal70.7g1.7g58g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g26882kcal2258.8g2317g920.4g195.4g
Valittu annoskoko9648g13441kcal1129.4g1158.5g460.2g97.7g
Annoskoko puolitettuna4824g6721kcal564.7g579.3g230.1g48.9g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377