Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 100g101kcal1.3g4.9g8.2g1.7g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl52g468kcal0g0g52g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto500g1401kcal95.1g0.2g110.1g0g
Purjosipuli 1161g266kcal21g27.9g2.3g24.4g
Vesi, vesijohtovesi 5203g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)1501g2071kcal315.2g0g90.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto300g841kcal57g0g66g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.5g6.6g0g
Keittojuurekset, Rainbow801g200kcal7.2g38.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g10846kcal1000.8g143.8g675.4g52.2g
Valittu annoskoko9648g5423kcal500.4g71.9g337.7g26.1g
Annoskoko puolitettuna4824g2712kcal250.2g36g168.9g13.1g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836