Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1440g8640kcal302.4g95g777.6g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g720g5141kcal0g1.4g576g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g36g131kcal1.3g28.7g1.3g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g2880g7344kcal169.9g92.2g688.3g0g
Kananmuna kuoreton 1584g2260kcal198g4.8g162.4g0g
Canderel makeutusjauhe108g415kcal3.1g100.5g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio2880g4032kcal80.6g187.2g345.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g55924kcal1510.6g1019.6g5102.4g0g
Valittu annoskoko9648g27962kcal755.3g509.8g2551.2g0g
Annoskoko puolitettuna4824g13981kcal377.7g254.9g1275.6g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913