Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 6282g20136kcal1681.8g0g1504g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1257g4241kcal150.8g0g464.9g0g
Kananmuna kuoreton 494g704kcal61.7g1.5g50.6g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia898g1346kcal152.6g0g80.8g0g
Juusto, mozzarella 539g1404kcal100.2g0g109.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g180g187kcal14.2g29.3g1.1g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g56034kcal4322.6g61.6g4421.4g7.2g
Valittu annoskoko9648g28017kcal2161.3g30.8g2210.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna4824g14009kcal1080.7g15.4g1105.4g1.8g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588