Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g4800g5280kcal1104g0g86.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3000g2550kcal30g105g210g0g
Sipuli 1200g363kcal15g57.6g2.4g20.4g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g540g2365kcal29.7g22.7g239.2g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g21220kcal2365g386.2g1076.6g42.8g
Valittu annoskoko9648g10610kcal1182.5g193.1g538.3g21.4g
Annoskoko puolitettuna4824g5305kcal591.3g96.6g269.2g10.7g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868