Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4794g8150kcal958.8g0g479.4g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)779g1558kcal31.2g272.7g23.4g0g
Korppujauho 300g1097kcal31.4g224.4g3.1g15.9g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g2397g3236kcal71.9g93.5g287.6g0g
Kananmuna kuoreton 659g940kcal82.4g2g67.6g0g
Puolukka 719g279kcal3.2g48.9g3.6g18.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g30522kcal2357.8g1283g1729.4g69.2g
Valittu annoskoko9648g15261kcal1178.9g641.5g864.7g34.6g
Annoskoko puolitettuna4824g7630kcal589.5g320.8g432.4g17.3g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667