Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g5513g2205kcal27.6g661.6g11g0g
Kaurahiutale 441g1650kcal64g251.4g32.2g44.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton331g2382kcal0g0g264.6g0g
Suola, annos 3g55g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1433g5017kcal172g989.1g27.2g71.7g
Vehnäjauho puolikarkea 1875g6432kcal191g1312.1g22.5g65.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g35372kcal909.2g6428.4g715g362.8g
Valittu annoskoko9648g17686kcal454.6g3214.2g357.5g181.4g
Annoskoko puolitettuna4824g8843kcal227.3g1607.1g178.8g90.7g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844