Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 2074g262kcal23.2g20.3g4.1g20.7g
Tomaatti, tuore1803g366kcal10.8g68.5g5.4g25.2g
Tonnikala öljyssä 2705g5134kcal733.6g0g243.5g0g
Kurkku, tuore1082g108kcal6.5g18.3g1.1g7.6g
Kananmuna, keitetty 1984g2830kcal248g6g203.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g17399kcal2044.2g226.2g914.8g107g
Valittu annoskoko9648g8699kcal1022.1g113.1g457.4g53.5g
Annoskoko puolitettuna4824g4350kcal511.1g56.6g228.7g26.8g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751