Hapankaali-chorizokeitto

Pilko sipulit, porkkanat ja valkokaali mahdollisimman pieneksi.

Kuullota niitä halutessasi kattilassa.

Lisää joukkoon tomaattimurska, kasvisliemi, hapankaali, vesi ja sokeri.

(Sokeri pyöristää tomaatin metallista makua.

Keitä keitto lähes kypsäksi ja lisää chorizomakkarat.

Mausta halutessasi esimerkiksi chilillä ja suolalla.

Jos valitset yrttisen tomaattimurskan ja valkosipulisen hapankaalin, keiton mausteet ovat kohdallaan ilman lisämausteita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali (Rasilainen)1922g346kcal34.6g34.6g5.8g38.4g
Keräkaali, 100g481g115kcal5.8g16.3g1g10.1g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g135g161kcal3.4g8.1g12.1g2g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1922g769kcal21.1g138.4g9.6g26.9g
Vesi3363g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g769g215kcal4.6g45.7g1.5g19.2g
Juokseva kasvisöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g48g356kcal0g0g39.4g0g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 288g652kcal46.1g1.4g51.9g0g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g432g1522kcal86.5g2.2g129.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g8793kcal410.4g612.4g503g201.4g
Valittu annoskoko9648g4397kcal205.2g306.2g251.5g100.7g
Annoskoko puolitettuna4824g2198kcal102.6g153.1g125.8g50.4g
Arvot/100g100g46kcal2.1g3.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430345