Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g6003g7804kcal1020.6g66g384.2g0g
Sitruuna 100g1801g648kcal10.8g108.1g19.8g0g
Lime, kuorittu, annos 50g300g108kcal1.8g6.6g3.3g8.4g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g192g200kcal15.2g31.3g1.2g3.8g
Timjami 12g34kcal1.1g3.2g0.9g4.4g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g90g288kcal0.9g70.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 30g91kcal2.9g4.1g7.1g0.5g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g18351kcal2106.8g579.4g833g34.2g
Valittu annoskoko9648g9176kcal1053.4g289.7g416.5g17.1g
Annoskoko puolitettuna4824g4588kcal526.7g144.9g208.3g8.6g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263