Kaalilaatikko(karppi)

Paista jauheliha valurautapannussa ilman rasvaa.

Lisää suikaloitu kaali ja sipuli, lopuksi sienikuutiot.

Kaada seos uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uunissa 170 astetta 1-1½ tuntiin vuuan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Macadamia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, possu 16% rasvaa1888g4116kcal345.5g0g307.7g0g
Kaali, valkokaali4912g1036kcal58.9g167g9.8g103.2g
Sipuli 504g153kcal6.3g24.2g1g8.6g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g744g149kcal18.6g8.9g3.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g21787kcal922.6g496.2g1764.4g223.6g
Valittu annoskoko9648g10894kcal461.3g248.1g882.2g111.8g
Annoskoko puolitettuna4824g5447kcal230.7g124.1g441.1g55.9g
Arvot/100g100g113kcal4.8g2.6g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98360