Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g501g852kcal95.2g0g50.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)25g78kcal4.3g13.5g0.7g3.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen8.8g63kcal0.1g0.1g7g0g
Suolakurkku (Rainbow)31g9kcal0.3g1.8g0g0g
Vesi376g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light13g23kcal1.1g0.5g1.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 6.3g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1930g2089kcal203.2g33.4g122.4g6.8g
Valittu annoskoko965g1044kcal101.6g16.7g61.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna483g522kcal50.8g8.4g30.6g1.7g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014