Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 408g566kcal51g1.2g40g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki498g279kcal42.3g24.9g1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g34g203kcal7.1g2.2g18.3g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Canderel makeutusjauhe16g61kcal0.5g14.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g2298kcal201.8g106g118.6g0g
Valittu annoskoko966g1149kcal100.9g53g59.3g0g
Annoskoko puolitettuna483g575kcal50.5g26.5g29.7g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856