Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)218g122kcal18.5g10.9g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 48g68kcal6g0.1g4.9g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g87g252kcal1g48.8g0g34.9g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g87g305kcal12.2g48g7g9.6g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.6g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g218g720kcal21.8g152.6g2.4g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl4.4g36kcal0g0g4.4g0g
Mustikka, Pakkasmarja262g87kcal1.3g16.7g1.6g8.6g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g31g13kcal3g0.1g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g6.5g19kcal0.1g3.7g0g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g3260kcal128.2g565g41.4g111.4g
Valittu annoskoko966g1630kcal64.1g282.5g20.7g55.7g
Annoskoko puolitettuna483g815kcal32.1g141.3g10.4g27.9g
Arvot/100g100g169kcal6.6g29.2g2.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047