Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai401g1485kcal20.1g128.4g100.3g8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g151g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Mozzarella light151g241kcal30.1g0.8g13.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow50g90kcal0.3g2.9g8.5g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g83g17kcal0.5g3.2g0.2g5g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl30g161kcal1.5g0.9g16.9g1.3g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g50g146kcal16.6g0g8.5g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g50g80kcal4g2g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g4500kcal148g287.8g309.8g32.8g
Valittu annoskoko966g2250kcal74g143.9g154.9g16.4g
Annoskoko puolitettuna483g1125kcal37g72g77.5g8.2g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787