Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 583g369kcal17.5g28g20.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 190g650kcal19.3g132.6g2.3g6.6g
Kananmuna 50g(kpl)117g147kcal12.8g0.3g10.5g0g
Sokeri18g71kcal0g17.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g6.9g0g0g
Rypsiöljy 53g464kcal0g0g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g3458kcal99.2g370.6g171.4g13.2g
Valittu annoskoko966g1729kcal49.6g185.3g85.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna483g864kcal24.8g92.7g42.9g3.3g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268