Gluteenittomat porkkanasämpylät

Kuori porkkanat
Raasta tai mörssää tehosekoittimella, itseä laiskotti.

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Sulata voi.
Sekoita hiiva pariin desiä jauhoja.

heitä perään maidot, rasvat ja porkkanat.

Ja perunakuidut.

Ja pellavarouheet.

Sitte vaan lapa koneeseen eli handu taikinaan ja vaivaamaan.

Loput jauhot hitaasti lisäillen.

Jätä kohoamaan kaksinkertaiseksi.

Vaivaa vielä vähän.

Pyöritä sämbyllsönit ja anna niidenkin kohota vielä hetki.

Voitele munalla.

Paista 225C 15minsaa.

Syö!!!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hannuzka79

Hannuzka79 sanoi...

Ei se kohoa kaksinkertaiseksi, ei sitten millän..

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

Hannuzka79 sanoi...

Ä+

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g399g1237kcal10g299.4g2g29.9g
Maito, Kevyt240g110kcal7.7g11.5g3.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g20g96kcal4.9g6.6g5.7g5.7g
Perunakuitu jauheena (Semper), annos 100g120g90kcal6g14.4g0.6g83.8g
Voi 22g162kcal0.3g0.1g18.2g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g3481kcal59.8g683g60.8g246.8g
Valittu annoskoko966g1741kcal29.9g341.5g30.4g123.4g
Annoskoko puolitettuna483g870kcal15g170.8g15.2g61.7g
Arvot/100g100g180kcal3.1g35.3g3.1g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340488