Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 184g119kcal2.9g24.3g0.3g1.6g
Porkkana 79g26kcal0.5g4.4g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 4.3g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%120g204kcal11.8g8.9g13.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 557g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g716kcal31.4g78.2g27.4g8g
Valittu annoskoko966g358kcal15.7g39.1g13.7g4g
Annoskoko puolitettuna483g179kcal7.9g19.6g6.9g2g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849