Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1212g339kcal7.3g72.1g2.4g30.3g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 140g742kcal0.4g0.7g83.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g33g34kcal2.6g5.3g0.2g0.7g
Parsakaali brokkoli 932g327kcal43.1g18.2g2.8g23.3g
Kanaliemi rainbow 1 L4662g2331kcal186.5g46.6g186.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)932g559kcal9.3g42g37.3g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g70g62kcal0.7g14.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g205g57kcal1.2g12.2g0.4g5.1g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 24g126kcal0.1g0.1g14.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 158g55kcal7.3g3.1g0.5g4g
Kanaliemi rainbow 1 L789g395kcal31.6g7.9g31.6g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)158g95kcal1.6g7.1g6.3g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g12g10kcal0.1g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19320g10454kcal592.8g498.4g733.8g138.2g
Valittu annoskoko9660g5227kcal296.4g249.2g366.9g69.1g
Annoskoko puolitettuna4830g2614kcal148.2g124.6g183.5g34.6g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563