Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha1867g3173kcal354.7g0g186.7g0g
Tomaattimurska 3733g1098kcal20.9g197.9g7.5g70.9g
Kidneypapu, suolaliemessä1353g1489kcal105.6g243.6g6.8g108.3g
Chili paprika punainen233g93kcal4.7g21g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)700g3101kcal154g7g273g0g
Paprika, punainen723g186kcal6.5g33.3g2.9g14.5g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g933g672kcal23.3g156.8g0.9g0g
Valkosipuli 117g126kcal9.2g19g0.7g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19320g19876kcal1357.8g1357.2g957g392.4g
Valittu annoskoko9660g9938kcal678.9g678.6g478.5g196.2g
Annoskoko puolitettuna4830g4969kcal339.5g339.3g239.3g98.1g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057