Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 5256g1460kcal62.5g213.4g10.5g110.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)77g216kcal7.2g13.9g14.6g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g1051g294kcal6.3g62.5g2.1g26.3g
Paprika punainen 421g123kcal4g18.9g1.7g8g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1489g1266kcal68.5g223.4g7.4g74.5g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1367g547kcal23.2g112.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19320g7810kcal343.4g1288.4g75.4g439.2g
Valittu annoskoko9660g3905kcal171.7g644.2g37.7g219.6g
Annoskoko puolitettuna4830g1953kcal85.9g322.1g18.9g109.8g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274910