Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos70g504kcal0.3g0.3g56g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2798g4757kcal531.6g0g279.8g0g
Sipuli (kuorittu)1399g378kcal18.2g67.2g2.8g23.8g
Jauhelihamauste, annos 15g35g1kcal0g0.3g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 175g600kcal17.8g122.4g2.1g6.1g
Vesi4897g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi77g215kcal6.9g5.4g17.7g0.1g
Soijakastike 210g127kcal10.8g19.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19320g13162kcal1171.2g431g717.8g60g
Valittu annoskoko9660g6581kcal585.6g215.5g358.9g30g
Annoskoko puolitettuna4830g3291kcal292.8g107.8g179.5g15g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891