Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Paprika punainen 1190g348kcal11.2g53.5g4.8g22.6g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä1750g718kcal24.5g141.7g5.2g52.5g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g2800g560kcal30.8g100.8g5.6g0g
Bratwursti (Pirkka)3500g10150kcal455g45.5g945g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19320g23778kcal1054g723.4g1922.8g164.4g
Valittu annoskoko9660g11889kcal527g361.7g961.4g82.2g
Annoskoko puolitettuna4830g5945kcal263.5g180.9g480.7g41.1g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991