Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)962g4136kcal72.1g654.1g131.8g33.7g
Voi 321g2326kcal3.8g1.3g260.7g0g
Liivatelehti, gelatiini77g269kcal65.9g0g0.1g0g
Kahvi mustana 100ml641g21kcal1.9g1.9g0.6g0g
Taloussuklaa, Fazer2565g13210kcal100g1436.5g769.5g136g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio2565g8465kcal179.6g333.5g692.6g0g
Sokeri 545g2213kcal0g544.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g257kcal0g63.5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1924g6541kcal38.5g57.7g673.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19328g74872kcal923.6g6186g5057.2g339.4g
Valittu annoskoko9664g37436kcal461.8g3093g2528.6g169.7g
Annoskoko puolitettuna4832g18718kcal230.9g1546.5g1264.3g84.9g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252