Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g672g2351kcal80.6g476.9g14.1g20.1g
Ruisjauho Pirkka550g1678kcal53.4g335.6g11g82.5g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka1151g3972kcal149.7g759.9g31.1g46.1g
Kuivahiiva, annos 11g70g253kcal31.7g28.1g4.2g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Vesi1471g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g288g2591kcal0g0g287.8g0g
Heinz ketsuppi576g587kcal5.2g137.6g0.6g0g
Chilikastike (Hp)96g129kcal1.2g31g0.1g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti2111g2955kcal380g21.1g105.5g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka864g492kcal3.5g120.9g0.9g9.5g
Aurajuusto (Valio), annos 17g512g1740kcal102.3g0g148.4g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%1279g3646kcal396.6g0g217.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19328g40788kcal2408.4g3822.2g1642.4g316.4g
Valittu annoskoko9664g20394kcal1204.2g1911.1g821.2g158.2g
Annoskoko puolitettuna4832g10197kcal602.1g955.6g410.6g79.1g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890