Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 383g112kcal3.6g17.2g1.5g7.3g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g225g315kcal47.2g0g15.7g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g42g143kcal2.8g32.9g0.3g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g219g121kcal3.7g14.5g5.3g2.6g
Tilli, tuore 23g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Persilja 28g7.7kcal0.4g0.3g0.1g2.3g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1935g1728kcal117.8g133.2g80.2g26.4g
Valittu annoskoko968g864kcal58.9g66.6g40.1g13.2g
Annoskoko puolitettuna484g432kcal29.5g33.3g20.1g6.6g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045