Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g104g237kcal11.4g17.6g16.6g0g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g146g88kcal2.2g19g0.1g1.3g
Lanttu 41g12kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala12g35kcal2.5g0.6g2.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Valio voi8.4g61kcal0.1g0.1g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1935g916kcal34.8g88.6g52.6g8.2g
Valittu annoskoko968g458kcal17.4g44.3g26.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna484g229kcal8.7g22.2g13.2g2.1g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484