Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g250g75kcal2.5g10g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g7.5g7.2kcal0.1g1.4g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g100g170kcal2.5g6g15g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g100g180kcal2.5g7g15g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1935g1261kcal21.6g84.4g86.2g4.2g
Valittu annoskoko968g631kcal10.8g42.2g43.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna484g315kcal5.4g21.1g21.6g1.1g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430