Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g375g90kcal4.5g12.8g0.8g7.9g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka75g8.3kcal0.8g0.8g0.2g0.8g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g68g20kcal1g3.4g0.3g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1935g278kcal14.6g41.2g3g20g
Valittu annoskoko968g139kcal7.3g20.6g1.5g10g
Annoskoko puolitettuna484g69kcal3.7g10.3g0.8g5g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913