Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3596g649kcal20.1g89.9g14.4g25.2g
Purjosipuli 1199g274kcal21.7g28.8g2.4g25.2g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%599g1498kcal89.9g18.6g119.9g0g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Timjami 1.8g5.1kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g174g104kcal4.3g14.8g18.6g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 3596g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g300g360kcal9.9g14.4g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g411kcal12.2g83.9g1.4g4.2g
Voi 84g609kcal1g0.3g68.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19344g7837kcal319.4g503.6g510.2g115.8g
Valittu annoskoko9672g3918kcal159.7g251.8g255.1g57.9g
Annoskoko puolitettuna4836g1959kcal79.9g125.9g127.6g29g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977