Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 54g477kcal0g0g54g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 800g285kcal1.3g56.9g0.7g16g
Kaurahiutale 64g240kcal9.3g36.5g4.7g6.4g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.6g4.2kcal0.1g1.3g0.1g0.9g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 40g121kcal0g29.6g0g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1936g2318kcal21.4g264.6g119g46.6g
Valittu annoskoko968g1159kcal10.7g132.3g59.5g23.3g
Annoskoko puolitettuna484g580kcal5.4g66.2g29.8g11.7g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918