Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2880g1728kcal43.2g374.4g2.9g25.9g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g800g1080kcal88g104g31.2g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4000g2530kcal120g192g140g0g
Kananmuna 50g(kpl)1200g1512kcal132g3.6g108g0g
Juustoraaste emmental punaleima320g1248kcal92.8g0g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19360g16456kcal964.4g1394g758.2g68.2g
Valittu annoskoko9680g8228kcal482.2g697g379.1g34.1g
Annoskoko puolitettuna4840g4114kcal241.1g348.5g189.6g17.1g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915