Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto3200g6080kcal249.6g108.8g512g0g
Katkarapu, rainbow4000g4000kcal920g0g36g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g2400g2520kcal84g484.8g24g48g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19360g25200kcal2507.2g1187.2g1144g96g
Valittu annoskoko9680g12600kcal1253.6g593.6g572g48g
Annoskoko puolitettuna4840g6300kcal626.8g296.8g286g24g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265